Go Slow Workshop

Konsten att sakta ner utan att tappa farten i arbetslaget!

Sidobild-Forelasning-GSW

I en tid då allting hela tiden ska gå fortare kontrar den ambitiösa webbTV-entreprenören, tidigare New York-bon och numera SLOW-ambassadören Trine Grönlund med en ny otippad väg till ökad produktivitet, innovationskraft och välbefinnande.

Under denna banbrytande workshop uppmanar hon oss till att ta makten över den rådande tidsfattigdomen, kliva ur tidsofferrollen och lära oss att sakta ner utan att tappa farten!

Forskning visar att i stort sett allt vi gör skulle vi göra bättre om vi bara gjorde det långsamt. Istället för att applicera samma turbospeed på allting vi gör kan vi skapa en bättre arbetsmiljö, med mindre stress, där vi uppnår snabbare och mer hållbara resultat, genom att sakta ner, zooma in och låta saker och ting ske i sin egen unika takt. Låt det som ska gå fort gå fort men låt det som ska ta tid ta sin tid…annars får man bara betala räkningen senare.

Publik-(mindre-cut)Se fram emot en komplett mental omprogrammering av ditt förhållande till SLOW och ta med dig verktygen som ger dig och ditt arbetslag möjligheten att själva sätta tempot i vardagen. Handfasta, värdefulla tips varvas med aktuell forskning och konkreta ”micro actions” som kan implementeras redan idag.

Med sina 12 år i New York inom IT- och reklambranschen och sina 6 år som VD för det  egna webbTV-förlaget, ZenTV, vet Trine mycket väl vad det vill säga att ha en tidspressad vardag. Men efter många års kognitivt arbete har hon hittat redskapen och förhållningssätten så att hon själv kan sätta tempot i sitt liv (utan att behöva ge avkall på sina ambitioner om att förändra världen). Resultatet är en klokare, gladare och mer närvarande människa, entreprenör och förälder – och nu vill hon föra kunskapen vidare till just ditt arbetslag.

Varmt välkommen till en workshop i ett reflekterande tempo med hög igenkänningsfaktor, inspirerande energi och nya infallsvinklar.

Download-GSW3      Book-Now

Mer om Trine och referenser hittar du här!

 

Upcoming Products

Trine-på-Festivalkrysset-(rektagular)

Go Slow Workshop

Feb 1,2014  Read More
pr-thumb

Go Slow Family – Online Course

Feb 1,2013  Read More
Tea-with-Trine-(3)

Go Slow Private Session

Jan 20,2013  Read More