Go Slow Rosengård

the best forex trading system

Mångfald ligger mig så oerhört varmt om hjärtat. Finns liksom ingen annan väg! Alla måste få en möjlighet att blomma i livet, en chans att bli sedda. Varje barn har rätt att växa upp med en tro på framtiden och en trygghet att de är en naturlig del av den. Just därför har jag valt att engagera mig i FC Rosengård – en fotklubb i ett område av Sverige som har en pulserande potential. Genom min roll i styrelsen hoppas jag kunna stötta och hjälpa FC Rosengårds sociala engagemang bland Rosengårds ungdomar.

Vill du kanske också vara med och skapa framtidstro bland våra ungdomar så hör av dig!

Mer om FC Rosengård

zp8497586rq

Comments

PRODUCTS

All you need to bring SLOW back into your life today!

MORE

Join us!

Sign Up For Your FREE Weekly Dose Of SLOW + Get the  FREE Ebook  GO SLOW - an Introduction!