Go Slow on tour with Möteskulturdagarna

Möteskulturdagarna

Syftet med Möteskulturdagen är att sätta fokus på möteskulturen ur ett ledningsstrategiskt perspektiv och visa på den affärsnytta som en bra möteskultur kan åstadkomma. Då 25% av all arbetstid är mötestid och är du chef eller ledare så kommer du tillbringa 25 år av ditt arbetsliv i möten så är detta en väl investerad dag för framtidens möten!

Vad händer om en organisation tar sin möteskultur på allvar och hanterar den som en strategisk fråga? Vad händer med de anställdas motivation när möteskulturen förbättras? Hur mycket tid kan frigöras? Under en inspirerande dag får du svar på dessa frågor och många fler.

Under förmiddagen kommer du att inspireras av Sveriges främsta inom detta område. Efter lunchen har du möjlighet att välja på en tapas meny där du kan fördjupa dina kunskaper i två ämnes områden.

18/2: Stockholm, Scandic Infra City: 08.30 – 16.30 (inkl förtäring)

25/2: Lund, Scandic Star Lund: 08.30 – 16.30 (inkl förtäring)

4/3: Göteborg, SF & Scandic Opalen: 08.30 – 16.30 (inkl förtäring)

Läs mer om Möteskulturdagarna här

Skiljelinjefrilagd-999x10

TRINE som talare:

I en tid då allting hela tiden ska gå fortare kontrar den ambitiösa webbTV-entreprenören, tidigare New York-bon, numera SLOW-ambassadören Trine Grönlund med en ny otippad väg till hållbar tillväxt, kreativ närvaro och produktiv eftertänksamhet. Under denna banbrytande föreläsning uppmanar hon oss till att ”work smarter, not harder” och pekar på att vi faktiskt kan uppnå snabbare och bättre resultat om vi bara saktar ner, zoomar in och låter saker och ting ske i rätt takt. Se fram emot en komplett mental make-over av ditt förhållande till SLOW och återvinn tron på att du och dina medarbetare faktiskt själva kan sätta tempot i era liv…både på jobbet och i hemmet. Trines ”Go Slow” koncept har redan påverkat och berört tusentals runt om i landet – nu är det äntligen er tur.

Läs mer om Trine 

Skiljelinjefrilagd-999x10

LEARNSHOP med Trine:

GO SLOW @ WORK

- 100 dagars fokus på hållbar tillväxt, kreativ närvaro och produktiv eftertänksamhet!

Medarbetare som själva bestämmer sin egen livsrytm är mindre benägna att bli sjuka, gör färre misstag, är mer produktiva och kreativa, och sprider i allmänhet bättre energi…samtidigt som de är gladare och mer närvarande föräldrar.

I denna banbrytande workshop genomgår ni en ”executive summary” av ett 100 dagars ”Go Slow @ Work” program som på ett effektivt sätt skapar medvetenhet, dialog och fokus kring:

* Fördelarna med ”slow” och en mer närvarande, eftertänksam och lugn arbetsmiljö och livsstil – work smarter not harder!

Läs mer om 100 dagars “Go Slow@ Work”

 

Upcoming Events

Trine mot bilvagg

LJ Events bjuder in till

Mar 15,2013  Read More
4Good

STOCKHOLM 11 februari: Vad lovar

Dec 20,2012  Read More
Möteskulturdagarna

Syftet med Möteskulturdagen är att

Nov 24,2012  Read More